I walked into love

Det är helt seriöst SJUKT läskigt att tappa rösten!
Och att inte kunna ringa någon och prata om det, måste vara ännu värre.
Nu har jag en till läskig sak att bocka för på min lista iallafall.

Idag jobbade jag igen, och förutom att jag fick mjölksyra i benen av att gå i trapporna, och blev helt slut av att städa salongerna, så var det kul! Jag riktigt peppade innan det var dags att åka till jobbet. Och hoppade i sängen!
Man kanske blir sån av att ligga stilla och tyst i tre dagar..?
Nu vänder allt. Det har jag bestämt mig för.

Jag hängde på kanten och var nära att släppa (läs: låg i fosterställning uncer täcket och grät tills huvudet ville sprängas) när jag bad min karl att fixa det. Och han gjorde det. Min fixare. Så nu ska jag försöka räta ut resten av mitt trassel. Ska försöka att börja i ena änden istället för i mitten och göra allt på samma gång. Var sak har sin plats och tid.

En ledig helg är på ingång. Helst vill jag roa mig för att glömma alla bekymmer för en stund, men kanske att jag borde ordna några saker istället.

Her remains were spread out like the pieces of a puzzle
it took her 365 days putting them together
the pieces were quite difficult to distinguish from eachother
they were tiny and the clear blue sky
went on forever

Kommentarer
Postat av: Elin

Underbart att läsa, Vickan! Jag vet att du inte har känt mig så jättelänge, men jag känner mig som ett levande bevis på att man kan vända och bli en helt annan människa och jag lovar att du också kan lyckas om du bara bestämmer dig för att ha sjukt massa kul!! Snart är min tenta över (GAAAAAHHHHH) och då ska vi gå ut och dricka vin och snacka skit, tycker jag. Många peppkramar!

2011-01-08 @ 19:26:46
URL: http://elinhood.blogg.se/
Postat av: Elin

Det låter som att du är på G, i alla fall, och det är underbart att läsa! U can do it! Jag peppar gärna om du behöver. Kraaaam!

2011-01-09 @ 01:33:35
URL: http://elinhood.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0