Trött tröttare tröttast..

Jag har funderat en del över den där filmen vi såg igår.
Spoilervarning! Jag är så glad att jag inte är i ett förhållande där jag blir slagen eller våldtagen. Men jag har varit rädd för det, mer än en gång. Den där filmen fick mig att reflektera över alla förhållanden jag haft. Jag nämner inga namn men tror de flesta vet vilka jag pratar om.
Första killen lät kuken styra vägen.
Andra hade aldrig riktigt tid för mig, var mer upptagen med sina internetflirter.
Tredje var våldsam och otroligt svartsjuk. Jag var livrädd för honom om jag ska vara ärlig.
Fjärde var otroligt instabil och hade så många problem att jag skulle behöva skriva en roman om dom, och det är det ju ingen som orkar läsa. Honom var jag också rädd för, att det en dag skulle bli mig hans ilska skulle gå ut över.
Femte var en sexistisk mansgris.
Sjätte var.. den enda som inte haft ett enda fel som jag stört mig på. Så jävla nära drömkillen att jag nästan blev mörkrädd. Och ändå sket det sig. Det är ju fan skrattretande.

Vad är det här, otur eller drar jag till mig puckon?
Grejen är ju att jag inte söker någon att bli gammal med. Jag söker ju inte ens, de bara trillar in i mitt liv. Det bara råkar bli. Men någon som gör dagen lite ljusare, lite roligare. Någon att skratta med. Och få skämma bort.

Idag lagade jag middag till familjen, den här gången sa jag inte bara att jag skulle utan jag gjorde det också!
Lite för salt men gott ändå. När mamma och jag hade handlat mat bar jag alla tre kassarna upp för de tre jävla trapporna, för att mamma var så trött. Och jag har tvättat absolut allt som fanns att tvätta.
Och sorterat ut gammalt smink och torkade nagellack också, i soporna med det!

Jag har med andra ord varit superduktig idag, trots att jag knappt sovit alls! Men det känns i kroppen att jag behöver sömn.
Dags att ta in sängkläderna från balkongen och bädda sängen så det är klart tills jag vill stupa i säng.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0